Nørrebro Fighters sportsforening

Nørrebro Fighters er en sportsforening under Københavns Kommune. Vi er drevet af frivillige og har en flad og uformel foreningsstruktur. Hos os hjælper alle – til gengæld får du nye venskaber og bliver en del af fællesskabet.

Vores formål er at skabe fællesskaber og gode oplevelser for klubbens medlemmer med kampsport som middel.

Læs lokalavisen NørrebroLIVs rosende omtale af vores initiativ.

Vi har valgt at holde priserne lave, så alle kan være med, uanset om du har en stor eller lille økonomi.

Særligt børn og unge fra lokalområdet er en vigtig del af foreningen, og vi prioriterer, at alle skal kunne føle sig tryg under deres træning. Det er også en af grundene til, at vores pige- og kvindehold har mulighed for at træne uden hijab med kvindelige trænere for lukkede døre.

Vi forventer, at alle medlemmer lever op til:

 

  1. At vi skaber plads til alle uanset baggrund, niveau, køn, alder og etnicitet.

  2. At vi giver plads til individet og samtidig gør Nørrebro Fighters til et sted, hvor medlemmer kan møde forskellighed og fællesskab på tværs af alder, køn og etnicitet.

  3. At vi alle bidrager til at skabe en stærk og sund frivilligkultur via frivilligt arbejde. Du har også muligheden for at blive en del af vores frivilliggruppe, der hjælper med at arrangere sociale begivenheder m.m.

  4. At du deltager aktivt i træningen. Vi vil gerne se dig i klubben minimum 2 gange om måneden. Er du syg eller oplever andre særlige omstændigheder, som forhindrer dig i at møde til træning, så skriv til os.

   Nørrebro Fighters er drevet af en bestyrelse, som vælges af medlemmerne på den årlige generalforsamling.


   Læs om bestyrelsens og andre frivillige opgaver

   Alle medlemmer kan stille op til bestyrelsen, også selvom du ikke har siddet i en bestyrelse før.

   Bestyrelsen består af:

   • Forperson: Christina
   • Næstforperson: Marie
   • Kasserer: Sofie
   • Medlem: Amanda
   • Medlem: Signe
   • Medlem: Josefine
   • Medlem: Jessica
   • Medlem: Dounia
   • Suppleant: Maria

   Nørrebro Fighters startede som forening den 1. september 2013 af folk med mange års erfaring og kompetencer både inden for kampsport og foreningsarbejde. 

   Vi brød ud fra en anden Nørrebro-forening for at skabe en forening med bedre styr på sin administration og med større fokus på medlemmerne.

   Efter et år havde vi et medlemstal på 70. Vi blev hjulpet godt på vej af et sponsorat fra Better Collective og med donationer af gammelt træningsudstyr fra medlemmer og venner. 

   Vi er i dag en veletableret forening, der møder stor velvilje i lokalmiljøet og hos interessenter.


   Nørrebro Fighters samarbejder med Ressorcecenter Ydre Nørrebro, som vi er så heldige at låne lokaler hos.
   Læs mere om RCYNs aktiviteter

   Derudover samarbejder vi med Københavns Kommune i et initiativ om at øge mangfoldigheden i københavnske virksomheder og i det københavnske foreningsliv.

   Vi samarbejder også med Nørrebro Idrætsråd, Idrætsprojektet, lokale boligforeninger og andre organisationer på Nørrebro.   Nørrebro Fighters fik en bevilling til et rekrutteringsprojekt i 2014. Formålet var at bygge bro mellem lokale skoler på Nørrebro og foreningen, så endnu flere børn og unge mellem 13-18 år kunne få glæde af sporten og have lyst til at tilslutte sig vores klub.

   I 2016 vandt vi NØBU-prisen for vores gode arbejde med frivillighed og integration på Nørrebro, og i samme år fik vi en bevilling på 30.000 kr. af Kultur- og Fritidsforvaltningen.

   Pengene blev brugt til at lave samarbejder med lokale skoler. Her kom frivillige trænere fra klubben ud og underviste eleverne i kickboksning enten i idrætstimerne eller som valgfag.


   First slide
   First slide
   First slide
   First slide
   First slide