Selvforsvar/ Shinken-Do, Kvinder 16+

Det lærer du på holdet


ShinKen-Do er en kampsport i selvforsvar, der specialiserer sig i arm- og benlås-teknikker, manipulation af leddene, grappling (brydning), våbenforsvar og kast. Disse metoder anvendes til at få kontrol over en modstander med minimal indsats og styrke. 


Vi fokuserer på at blokere, undvige og låse modstanderen til en passiv stilling frem for direkte kamp. ShinKen-Do er en moderne kampsport, der består af mange praktiske teknikker taget fra flere typer af kampsport.

Vores mål er at lære dig at forsvare dig effektivt over for et hvert tænkeligt angreb. Gennem regelmæssig træning opnår du også bedre fysisk og mental velvære, selvtillid, form og styrke. 


Du kan også graduerer til nye bælter. Vi øver i par, hvor vi fokuserer på samarbejdet. Vi lægger vægt på udførelsen af teknikkerne frem for den enkeltes styrke, og derfor er ShinKen-Do egnet for alle, uanset alder, styrke eller form.

Læs mere på www.shinken-do.dk
samt: https://www.facebook.com/pages...

Betaling af kontingent

Når du har tilmeldt dig, vil du dagen efter få en mail med opkrævning af kontingent. Hvis ikke du modtager mailen fra Holdsport, så tjek dit spamfilter. Ellers så skriv til os.


Er der venteliste på holdet, vil du først få en opkrævning, når du bliver tilbudt en plads.

Holdets træningstider

Juli
Tir
16
AFLYST: Shinken-Do/Selvforsvar
18:30 - 20:00
Tir
23
Shinken-Do/Selvforsvar
18:30 - 20:00
Tir
30
Shinken-Do/Selvforsvar
18:30 - 20:00
August
Tir
06
Shinken-Do/Selvforsvar
18:30 - 20:00

Tilmeldingsformular

400,00 kr. 1. aug