FAQ

Kan jeg komme til en prøvetime?


Ja, du kan komme til én gratis prøvetime. Da der er venteliste på flere af vores hold, kan du først komme til prøvetime, når der bliver plads på holdet. Du kommer til en prøvetime ved at tilmelde dig holdet. Når der er plads på holdet, modtager du et kontingent, som du har 14 dage til at betale. I løbet af disse 14 dage kan du tilmelde dig en træning. Hvis du ikke betaler kontingent inden for de 14 dage, bliver du automatisk slettet fra holdet igen.

Du skal deltage i undervisningen, da det ikke er tilladt bare at kigge på. Dine forældre må gerne se med den første gang. (Kun kvinder har adgang til pige/kvindehold).


Hvor finder jeg Nørrebro Fighters?


Vores adresse er Tagensvej 85D. Vi har lokale hos Ressourcecenter Ydre Nørrebro (RCYN), som er et aktivitetscenter for børn og unge. Du skal ind i RCYN for at finde vores træningslokale.

Hvad skal jeg træne i?


Løstsiddende træningstøj - gerne T-shirt og lange bukser. Vi træner altid uden sko og strømper. HUSK altid at medbringe en flaske vand hver gang.

Skal jeg selv have udstyr med?


Klubben har alt det udstyr, du har brug for til træningen, men vi anbefaler, at folk selv køber håndbind og tandbeskyttere, som kan købes via vores webshop. Ved sparring skal sikkerhedsudstyr anvendes ifølge reglerne, det har vi også. Til selvforsvar træner vi i en Gi (karate-dragt), som koster ca. 300 kr.


Er der hold kun for piger/kvinder?


JA, på pigehold 9-12 år, pigehold 13-16 år, kvindehold 16+ og motionskick har mænd og drenge ingen adgang, og der er kun kvindelige trænere. Lokalerne er lukkede, så piger der normalt går med tørklæde, har mulighed for at tage dette af under træningen.Dækker min forsikring skader?


Nej, ikke din almindelige ulykkesforsikring. Kampsport falder under den kategori, som forsikringsselskaberne kalder “farlig sport”. Derfor skal du tegne en tillægsforsikring hos dit forsikringsselskab, hvis du vil være dækket. Nørrebro Fighters har ikke en kollektiv forsikring til medlemmer


Er der omklædningsrum?


Foran vores træningslokale er der et fælles rum, hvor du er velkommen til at klæde om. Ellers er det muligt at klæde om på toiletterne.

Er der badefaciliteter?

Ja, du kan bruge RCYNs baderum på 1. sal. Spørg eventuelt din træner eller en medarbejder i RCYN.