Oftest stillede spørgsmål

HVAD ER EN PRØVETIME?
Du er altid velkommen og kan deltage gratis én gang på det hold, du har interesse i. Du skal deltage i undervisningen, da det er ikke tilladt bare at kigge på. Dine forældre må gerne se med den første gang. (Kun kvinder har adgang til pige/kvindehold).

HVOR LIGGER KLUBBEN?
Vores adresse er Tagensvej 85D. Vi holder til i Ressource Centeret Ydre Nørrebro (RCYN), et værested for børn og unge. De tilbyder lektiecafe, computerrum, leg og aktiviteter og er støttet af kommenhavns Kommune. Læs mere på www.rcyn.dk.

HVAD SKAL JEG HAVE MED?
Løstsiddende træningstøj, gerne T-shirt og lange bukser. Vi træner altid uden sko og strømper. HUSK altid at medbringe en flaske vand hver gang.

HAR KLUBBEN TRÆNINGSUDSTYR?
Klubben har alt det udstyr du har brug for til træningen, men vi anbefaler, at folk selv køber håndbind og eventuelt tandbeskyttere, som kan købes via vores webshop. Ved sparring skal sikkerhedsudstyr anvendes ifølge regler. Til selvforsvar træner vi i en Gi (karate-dragt), som koster ca. 300 kr.

ER DER HOLD KUN FOR PIGER?
JA, på pigehold 9-12 år, pigehold 13-16 år, kvindehold 16+ og motionskick har mænd og drenge ingen adgang, og der er kun kvindelige trænere. Lokalerne er lukkede, så piger der normalt går med tørklæde, har mulighed for at tage dette af under træningen.

 

DÆKKER MIN FORSIKRING?
Nej, ikke din almindelige ulykkesforsikring. Når du dyrker sport, er der en risiko for, at du kommer til skade. Kampsport falder under den kategori, som forsikringsselskaberne kalder “farlig sport”, og din normale ulykkesforsikring dækker derfor ikke eventuelle skader i forbindelse med træningen. Derfor skal du tegne en tillægsforsikring hos dit forsikringsselskab, hvis du vil være sikker på, at du er dækket af eventuelle skader. Nørrebro Fighters har ikke en kollektiv forsikring til medlemmer.