Kickboksning Juniorpiger 9-12 år

Torsdag kl. 15:30 - 16:45

På vores juniorhold træner vi kickboksning gennem masser af sjove øvelser, kondition og leg. Du lærer grundteknikkerne fra bunden til slag, spark og kombinationer. Men vigtigst af alt har vi det rigtig sjovt, mens vi dyrker en masse motion, så du får nye veninder og gode oplevelser.

Kickboksning Unge piger 13-16 år

Tirsdag kl. 16:00 - 17:00

På vores ungehold lærer du grundteknikkerne i kickboksning samt kombinationer, blokeringer, angreb og forsvar, så du får en bedre forståelse for kampsporten. Vi arbejder hele tiden på at forbedre din styrke og kondition. Hvis du ønsker, kan du også deltage i kamp med de andre piger, men dette er helt frivilligt. Hvis du viser talent og ønsker at deltage i stævner og konkurrencer, støtter klubben gerne op om dette. Der er plads til både begyndere og øvede.

Kickboksning Unge drenge 13-16 år

Mandag kl. 16:00 - 17:00

På vores ungehold lærer du grundteknikkerne i kickboksning samt kombinationer, blokeringer, angreb og forsvar, så du får en bedre forståelse for kampsporten. Vi arbejder hele tiden på at forbedre din styrke og kondition. Hvis du ønsker, kan du også deltage i kamp med de andre drenge, men dette er helt frivilligt. Hvis du viser talent og ønsker at deltage i stævner og konkurrencer, støtter klubben gerne op om dette. Der er plads til både begyndere og øvede på dette hold.

Kickboksning Begynder, kvinder 16+ år

Tirsdag kl 17:00 - 18:30 og torsdag kl. 18:30 - 20:00

På vores begynderhold for kvinder lærer du grundteknikkerne i kickboksning. Vi sparrer ikke på begynderholdet, men vi arbejder med kombinationer, blokeringer, angreb og forsvar, så du får en forståelse for kampsporten. Samtidig fokuserer vi på styrke, kondition, smidighed og samarbejde.

Vores begynderhold er for alle kvinder over 15, der har lyst til at prøve kampsport.

Du kan tilmelde dig venteliste til holdet.

Kickboksning Mix, blandede køn 16+ år

Mandag kl. 17:00 - 18:30

Arbejd med kombinationer, blokeringer, angreb og forsvar på tværs af alle køn. Gennem sparring lærer du at klare dig både mentalt og fysisk i kamp. Samtidig fokuserer vi på styrke, kondition, smidighed og samarbejde. Der indgår også andre former af kampsport i undervisningen f.eks. thaiboksning. Vi øver både point, let-, semi- og fuldkontaktsparring, men man kan godt deltage på holdet, selvom man slet ikke ønsker at kæmpe mod andre. Hvis du viser talent og ønsker at deltage i stævner og konkurrencer støtter klubben gerne op om dette.

Kickboksning Let øvet, øvet, Kvinder 16+ år

Tirsdag og torsdag kl. 17:00 - 18:30

På vores øvet hold arbejder du videre med kombinationer, blokeringer, angreb og forsvar. Du lærer at sparre og klare dig – mentalt og fysisk – i kamp. Samtidig fokuserer vi på styrke, kondition, smidighed og samarbejde.

Vores øvede hold er for kvinder over 15, der har erfaring med kampsport og er i rimelig form.

Du kan tilmelde dig venteliste til holdet.

Motionskick Kvinder +16 år

Mandag kl. 18:30 - 19:30

Motionsboksning styrker grundformen med udholdenhed, hurtighed, reaktionstid, styrke, balance og smidighed. Alle forudsœtninger for at kunne kickbokse. Så uanset om du aldrig har trœnet før, har trœnet i et stykke tid eller allerede er en professionel kickbokser, er grundtrœning det vigtigste for at undgå at blive skadet, for at blive en endnu bedre kickbokser, og ikke mindst for at øge chancen for at vinde en kamp. Til motions-kickboksning arbejder vi med at opbygge en grundform før vi går i gang med at trœne teknikkerne og undgå skader. Har du kickbokset før, arbejder vi med at blive endnu bedre uden skader.

Selvforsvar / ShinKen-Do Kvinder 16+ år

Tirsdag kl. 18:30 - 20:00

ShinKen-Do er en kampsport i selvforsvar, der specialiserer sig i arm- og benlås-teknikker, manipulation af leddene, grappling (brydning), våbenforsvar og kast. Disse metoder anvendes til at få kontrol over en modstander med minimal indsats og styrke. Vi fokuserer på at blokere, undvige og låse modstanderen til en passiv stilling frem for direkte kamp. ShinKen-Do er en moderne kampsport, der består af mange praktiske teknikker taget fra flere typer af kampsport.

Vores mål er at lære dig at forsvare dig effektivt over for et hvert tænkeligt angreb. Gennem regelmæssig træning opnår du også bedre fysisk og mental velvære, selvtillid, form og styrke. Du kan også graduerer til nye bælter. Vi øver i par, hvor vi fokuserer på samarbejdet. Vi lægger vægt på udførelsen af teknikkerne frem for den enkeltes styrke, og derfor er ShinKen-Do egnet for alle, uanset alder, styrke eller form.

Læs mere på www.shinken-do.dk
samt: https://www.facebook.com/pages/Shinken-do-Denmark