Jessica Pingel

jessica

Jessica Pingel har dyrket kickboksning siden 2006. Før det har hun dyrket Capoeira i flere år, og har derudover været fitness træner siden 2001. Ud over det har Jessica både en Kandidatgrad og PhD grad i idræt.

Jessica har igennem hele sit liv været meget fysisk aktiv og har blandt andet dyrket atletik, tennis, kajak, orienteringsløb og sejlads og har derfor valgt at gøre sin hobby til sit job. I dag forsker hun i muskelsygdomme på Institut for idræt og ernæring og underviser idræt studerende blandt andet i Adventure Sport. Igennem de sidste 15 år som fitness instruktør har hun undervist både i foreninger, på universitetet, særlige grupper for overvægtige og endda i et fængsel hvor hun har trænet både fængselsindsatte og fængselsfunktionerer igennem flere år.

Motion er en livsstil i Jessicas øjne, og kickboksning er en af de bedste måder at træne på, da man for det første træner udholdenhed, styrke, bevægelighed og hurtighed på samme tid, men også fordi kickboksning skaber fælleskab, glæde og Selvtillid.

Der findes intet bedre end at bruge sin krop fuldtud for så bagefter at sidde sammen og grine og pjatte efter træningen.

Når fælleskabet er godt, er der ingen træning der er for hårdt 🙂

The controls https://www.phonetrackingapps.com in hocus are simple and easy to understand