Hosam Zarzoura

h300x300

Hosam startede til thaiboksning som 15 årig hvor han trænede i Næstved og har siden da trænet meget ”on and off” i forskellige klubber bl.a. Maengho thaiboksnings klub i Roskilde. Da han flyttede videre til København startede han i Klub CSA.

Han har altid været meget glad for kampsport og fik med tiden mere og mere lyst til at undervise og startede derfor som træner for herrerne i Nørrebro fighters i starten af 2015. Han har siden deltaget i flere træner kurser og deltaget i FerieCamp hvor han har undervist børn og unge fra Nørrebro. Han har allerede nu god erfaring i alle aspekter af undervisning.

Hosams undervisning varierer meget fra gang til gang, der bliver dog mest lagt vægt på kondition, teknikker, styrke og til tider sparring. Han har tidligere selv trænet bodybuilding en del år og prøver at indføre sin erfaring fra dette i styrketræningen.

Hosam er 29 år og studerer til dagligt til bygningskonstruktør. Han har tidligere arbejdet en del på asylcentre, hvor han også arbejdede med børn og unge.

It’s the first time I can remember an ipod failing to meet best anti spy apps detector for android apple’s advertised figures