Nørrebro Fighters opstarter skolesamarbejder og nyt DGI projekt

Nørrebro Fighters trænere Jens, Alexander og Mirjam har i foråret, ved et samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen, været ude på to skoler, Tagensbo og Nørrebro Park, for at forsøge at sprede glæden ved kickboksning og foreningslivet til de yngre generationer.

På Tagensbo var vi ude 5 tirsdage i idrætstimerne og havde fornøjelsen af to 6. klasser, som med masser af gå på mod og krudt i røven, prøvede kræfter med nogle af de grundlæggende teknikker. På Nørrebro Park havde vi fornøjelsen af nogle 6. klasses drenge en enkelt dag, der på trods af tidsbegrænsningen stadig lærte meget. Vi havde 4 mandage og en enkelt fredag selskab af skolens 8. klasser, som gang på gang overraskede os med deres glade humør og store begejstring for at lære.
Eleverne viste os, at alle kan have det sjovt med at træne kickboksning og selvom man kan opleve at få flyttet sine grænser lidt, så er der ikke noget at være bange for. Vi håber, at de børn og unge vi har været i kontakt med, har haft det lige så sjovt og lært lige så meget af forløbene, som vi har.

Nørrebro Fighters er efter skoleprojekternes afslutning blevet en del af DGIs nye skole-foreningsforløb “Et sted at starte”, der skal gøre det nemmere for skolebørn at starte i lokale foreninger. Så går du i skole på Nørrebro eller er forælder eller andet til et barn der gør, og kunne du godt tænke dig at skolen lavede et samarbejde med Nørrebro Fighters? Så kontakt idrætslæreren på skolen, og bed dem om at tage kontakt til DGIs medarbejder Kathrine Felland, kathrine.felland@dgi.dk, så skal vi se hvad vi kan gøre!

Se mere om DGIs foreningssamarbejder på deres hjemmeside!

000012418

Graduering på vores ungehold i Kickboksning

I tirsdags graduerede 6 af vores seje fighters fra ungeholdet til bronze, sølv og guld-niveau. De klarede det rigtig flot, med øvelser i bl.a. slag, spark og sparring. Her ses de med deres flotte medaljer. Tillykke til Wafaa, Alma, Ofelia, Alvilda, Caroline og Thea!

Vores hold holder sommerferie i juli

Som altid holder vores hold sommerferie i juli måned. Den nye sæson starter op i august. Hav en dejlig sommerferie.

Shinken-do selvforsvar Graduering

I februar var tre piger fra Shinken-do til graduering, nemlig Pernille, Amilie og Maja. De skulle eksamineres i øvelserne til deres nye bælter, hvor de skulle vise forsvarsteknikker mod slag, spark, fastholdelse, våben (kniv og bat) samt øvelser med kvælertag og kast. Hver øvelse afsluttede med ’take down’ af modstanderen til låst stilling (subsission-holds). Derudover blev de testet i deres form, balance og kontrol af øvelser i kickboksning/thai med blocks og parader.

Alt gik godt, og de dygtige piger opnåede alle deres nye bælte.

Tak til alle på Shinken-do, som hjalp til som overfaldsmænd og fotografer.

Generalforsamling 2016

Den 16/3 2016 blev årets generalforsamling for 2015 holdt i vores lokaler hos RCYN. Det var en hyggelig eftermiddag, hvor vi fik godkendt regnskab og budget. Det sender vi til alle medlemmer snarest.
Bestyrelsen og cheftræner Nina gennemgik de 2016-initiativer, som allerede er på tapetet med en opfordring til alle medlemmer om at deltage i det frivillige arbejde med planlægning af events og/eller komme med forslag og gode ideer. Vi vil altid gerne høre fra medlemmerne, for det er for jeres skyld, at vi driver Nørrebro Fighters.
Den nye bestyrelse består af en række kendinge fra sidste år:
Formand Christina Relsted
Næstformand Jibran Sarwar
Kasserer Signe S. Thomsen
Medlemmer Maria Bartholomaeussen, Freja Sonne, Esther S. Hansen
Suppleant Iben Holck

Vi har vundet NØBU-prisen 2015

Den 5/11 2015 fik en gruppe stolte Nørrebro Fighters overrakt NØBU-prisen for vores arbejde med børn og unge og frivillighed. Blandt andet blev fremhævet vores store arbejde med at skabe muligheder for piger på Nørrebro og vores store frivillige engagement. Med prisen fulgte en check på 10.000 kroner. Vi er utrolig stolte af prisen. Det er dejligt at blive anerkendt i lokalmiljøet, ikke mindst fordi vi har haft en hård opstart med en masse modgang. Prisen understreger, at vi er kommet om på den anden side og har succes som en velfungerende frivillig forening. Især skal vores frivillige og RCYN have tak, uden hvem vi ikke havde opnået dette, og selvfølgelig tusind tak til NØBU-fonden for denne fine pris.
Du kan se billeder fra overrækkelsen her [link til http://noebu.dk/noebu-prisuddeling-2015/]

Vi har rundet 100 medlemmer i 2015

For første gang nogensinde har Nørrebro Fighters rundet 100 medlemmer indenfor et år (vi foretager ny optælling hvert år). Det er en milepæl, for vi er kun 2,5 år gamle og er stolte af den store medlemsfremgang. Tak til alle medlemmer og frivillige, som får hverdagen som fighter til at føles herlig!

Indkaldelse til Generalforsamling 2015

 

Kære medlem/forældre til medlem i Nørrebro Fighters

Den 20. januar 2015 kl. 17.15-19.30 hos RCYN på Tagensvej 85D, holder vi Generalforsamling i Nørrebro Fighters.


Tænker du også:

“Generalforsamling? Det har vist ikke noget med mig at gøre…”?

Sådan er det ikke. Du eller dit barn træner og er medlem i Nørrebro Fighters, som er en forening, hvor alle medlemmer er lige meget med til at bestemme over klubben og de ting, der sker i klubben.

På generalforsamlingen lærer du, hvordan klubben er opbygget, og hvem, der står for hvad. Og det er til generalforsamlingen, at du har mulighed for at sige sin mening om stort og småt. Det kan være:

– Hvilket udstyr skal købes?
– Hvornår skal træningstiderne lægge?
– Hvilke arrangementer skal vi holde?
– Hvad skal det koste at træne?
– Hvordan skal vores hjemmeside og flyers se ud?

Du kan også bare komme og lytte – man behøves ikke sige noget. Det en rigtig god mulighed for at møde de andre fra klubben til en hyggelig eftermiddag.

NB: Vi lancerer også vores nye reklamefilm med vores seje medlemmer! Så kom og kig med!

 


Agenda:

kl. 17.15-17.30: Velkommen

kl. 17.30-17.40: Valg af dirigent og referant + optælling af stemmeberettigede deltagere

kl. 17.40-17.55: Bestyrelsens beretning

kl. 17.55-18.15: Regnskabsaflæggelse

kl. 18.15-18.35: Budgetaflæggelse – herunder fastsættelse af kontingent
Forslag til kontingentstigning i 2015 på 230 kroner pr. mand (dog afhængig af lokalesituation, som præsenteres i bestyrelsens beretning)

kl.18.35-18.50: Valg til:
– Formand, bestyrelse og bestyrelsessuppleanter
– Revisor og revisorsuppleanter

kl. 18.50-19.00: Indkomne forslag (skal sendes til bestyrelsen senest 13/1 2015 på kontakt@norrebrofighters.dk)

kl. 19.00-19.10: Præsentation af ny reklamefilm

kl. 19.10-19.30: Eventuelt
– Hvordan er det at være frivillig i NBF? – oplæg fra en frivillig
-Præsentation af arbejdsgrupper – mulighed for at lære mere om arbejdsgrupperne
– Noter


Punkt 4 + 5: Bestyrelsen sørger for at fremsende regnskab og budget til dig på denne mail senest 13/1


Punkt 6: Der er masser af plads i bestyrelsen, hvis man gerne vil prøve kræfter med det, og vi har brug for flere engagerede medlemmer. Det er din mulighed for at få indflydelse på foreningens fremtid.

Bestyrelsens funktion:
Som bestyrelse er vi valgt af generalforsamlingen til at lede foreningen året igennem, og vi skal derfor være loyale mod de beslutninger, generalforsamlingen traf. Hvis vi er i tvivl om hvilken retning, vi skal gå, kan det afklares ved en konkret behandling på den næste generalforsamling/ekstraordinær Generalforsamling.

Vi mødes cirka 8-12 gange årligt, men der er også opgaver/mails/beslutninger mellem møder, som man skal prioritere som bestyrelsesmedlem.

Det er vores opgave at stå for den daglige drift af foreningen, økonomi, ansættelse af trænere, medlemsregistrering ect. Samtidig skal vi beskrive de fremadrettede mål for foreningen, så de kan blive behandlet på kommende generalforsamlinger. Vi deler vores ressourcer mellem den daglige drift og det fremadrettede. Derfor besluter vi i nogle tilfælde at uddelegere opgaver til udvalg, personale eller lignende og på den måde samle flere ressourcer om bestyrelsen. Du kan læse mere konkret, hvilke arbejdsopgaver, vi sidder med i bestyrelsen, i det vedhæftede dokument.

Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer genopstiller:

– Christina Relsted (formand) (“barsel” 1. februar til 1. juli 2015)
– Jibran Sarwar (næstformand)
– Iben Holck (medlem)
– Nina Lund (medlem)
– Maria Bartholomaeussen (Suppleant – stiller op som medlem)

Vi er nomineret til Årets Idrætsforening 2014

Vi er både stolte og glade over at kunne fortælle, at Nørrebro Fighters er nomineret til prisen Årets Idrætsforening 2014.

Det bliver afsløret, om vi vinder til prisoverrækkelsen på Københavns Rådhus fredag d. 19/12 kl. 16 – 17. Så sæt kryds i kaldeneren hvis du vil med, og kryds dine fingre for, at det bliver vores klub, der vinder!

Læs mere om prisen her.

Nørrebro Fighters 1-års fødselsdag

Lørdag d. 6/12 afholdte vi Nørrebro Fighters 1-års fødselsdag.

Tak til alle der deltog for en super fed dag – både sjov, hård og hyggelig!

Flere seje medlemmer stillede op i sparring på tværs af hold, alder og køn – Marika for U15 pigeholdet løb med titlen ‘modigste fighter’ efter at have kæmpet mod flere voksne medlemmer.

Der blev kæmpet med sved og stædighed i Nørrebro Fighter dysten. Både medlemmer og gæster stillede op i kampen om, hvem der kunne tage flest mavebøjninger, armbøjninger, planke, jump-squats og andre udholdenhedsdyster. Der blev slået helt vanvittige rekorder, fx mavebøjninger i over 18 minutter. Olga løb med sejren og en Nørrebro Fighters t-shirt.

Madglad havde bagt en vildt flot Nørrebro Fighters kage til os, og Christina holdt fødselsdagstale.

 

Lidt billeder fra dagen:

fælles hygge armbøj kamp kage