Nørrebro Fighters opstarter skolesamarbejder og nyt DGI projekt

Nørrebro Fighters trænere Jens, Alexander og Mirjam har i foråret, ved et samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen, været ude på to skoler, Tagensbo og Nørrebro Park, for at forsøge at sprede glæden ved kickboksning og foreningslivet til de yngre generationer.

På Tagensbo var vi ude 5 tirsdage i idrætstimerne og havde fornøjelsen af to 6. klasser, som med masser af gå på mod og krudt i røven, prøvede kræfter med nogle af de grundlæggende teknikker. På Nørrebro Park havde vi fornøjelsen af nogle 6. klasses drenge en enkelt dag, der på trods af tidsbegrænsningen stadig lærte meget. Vi havde 4 mandage og en enkelt fredag selskab af skolens 8. klasser, som gang på gang overraskede os med deres glade humør og store begejstring for at lære.
Eleverne viste os, at alle kan have det sjovt med at træne kickboksning og selvom man kan opleve at få flyttet sine grænser lidt, så er der ikke noget at være bange for. Vi håber, at de børn og unge vi har været i kontakt med, har haft det lige så sjovt og lært lige så meget af forløbene, som vi har.

Nørrebro Fighters er efter skoleprojekternes afslutning blevet en del af DGIs nye skole-foreningsforløb “Et sted at starte”, der skal gøre det nemmere for skolebørn at starte i lokale foreninger. Så går du i skole på Nørrebro eller er forælder eller andet til et barn der gør, og kunne du godt tænke dig at skolen lavede et samarbejde med Nørrebro Fighters? Så kontakt idrætslæreren på skolen, og bed dem om at tage kontakt til DGIs medarbejder Kathrine Felland, kathrine.felland@dgi.dk, så skal vi se hvad vi kan gøre!

Se mere om DGIs foreningssamarbejder på deres hjemmeside!

000012418

In the write my essay for me event of a one-leg shootout, having the darts is an obvious advantage

REPLY-TITLE

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

HTML STRING FOR AGE