Shinken-do selvforsvar Graduering

I februar var tre piger fra Shinken-do til graduering, nemlig Pernille, Amilie og Maja. De skulle eksamineres i øvelserne til deres nye bælter, hvor de skulle vise forsvarsteknikker mod slag, spark, fastholdelse, våben (kniv og bat) samt øvelser med kvælertag og kast. Hver øvelse afsluttede med ’take down’ af modstanderen til låst stilling (subsission-holds). Derudover blev de testet i deres form, balance og kontrol af øvelser i kickboksning/thai med blocks og parader.

Alt gik godt, og de dygtige piger opnåede alle deres nye bælte.

Tak til alle på Shinken-do, som hjalp til som overfaldsmænd og fotografer.

One thing to consider, especially if you are working during the term, is that university-sponsored work-study jobs paying less than $4,500 do not count https://paperovernight.com/ writing a paper on the fafsa

REPLY-TITLE

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

HTML STRING FOR AGE