Vi har vundet NØBU-prisen 2015

Den 5/11 2015 fik en gruppe stolte Nørrebro Fighters overrakt NØBU-prisen for vores arbejde med børn og unge og frivillighed. Blandt andet blev fremhævet vores store arbejde med at skabe muligheder for piger på Nørrebro og vores store frivillige engagement. Med prisen fulgte en check på 10.000 kroner. Vi er utrolig stolte af prisen. Det er dejligt at blive anerkendt i lokalmiljøet, ikke mindst fordi vi har haft en hård opstart med en masse modgang. Prisen understreger, at vi er kommet om på den anden side og har succes som en velfungerende frivillig forening. Især skal vores frivillige og RCYN have tak, uden hvem vi ikke havde opnået dette, og selvfølgelig tusind tak til NØBU-fonden for denne fine pris.
Du kan se billeder fra overrækkelsen her [link til http://noebu.dk/noebu-prisuddeling-2015/]

REPLY-TITLE

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

HTML STRING FOR AGE